Om webbplatsen | Kontakt

Det finns poliser och rötäggspoliser!

En god vän reagerade med all rätt mot ett polisingripande mot några halvnakna kvinnor som protesterade mot Putin i Bryssel. En bild i Svd beskriver enligt uppgift tre stora manliga poliser som brottat ner en kvinlig naken demonstrant. En av poliserna har ett knä i ryggen på demonstranten som ligger naken mot den kalla marken och två andra starka poliser trycker ner kvinnan. 

Vad är det för mähän till poliser som behöver vara tre för att ta hand om en halvnaken kvinna och tillgripa övervåld för att få bort det bagatellartade hotet mot Putin. Bryssel har ju dåligt rykte både för EU:s byråkrati men även för en mediåker poliskår i Belgien. Den här typen av bilder förstärker min aversion mot makten i EU som inte i något avseende vet var gränsen går för maktutövning.

Visst skall Putin ha ett skydd men det polisen i Bryssel visar upp upp är övervåld och okunnighet om hur man hanterar svåra situationer. Låt oss slippa se liknande händelser i Sverige och sätt aldrig ett knä i ryggen på en gripen för då skall den polisen avskedas om inte alldeles särskilda skäl talar för den typen av övervåld. 

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv