Om webbplatsen | Kontakt

Det går åt skogen med flyktingmottagningen!

Kommunalråd gråter för att det har inga möjligheter att ta emot flyktinganstormningen på ett seriöst sätt. Bostadsministern förbereder byggande av baracker som med politikern floskelspråk kallas moduler. Bygger man sedan dessa koncentrerat så kommer ett ghetto att skapas.

Visst finns det massor av utrymme i Sverige men det är inte som i USA under 1800-talet då man begav sig ut i bushen med prärievagn och byggde sedan ett blockhus, svedjebrände och odlade upp fri mark. Vi lever inte i den världen som vår förre statsminister Reinfeldt märkligt nog trodde.

Det är bara att inse att om vi skall ta emot hundratusentals av flyktingar då gäller avskilda flyktingläger. Den som tror något annat är naiv och den lösningen kommer att skapa andra problem som vi inte är vana vid. Den som var med vid andra världskriget såg något av detta i Sverige. Då var det inte flera hundra tusen som flydde krigets elände.

Lokalsamhällen kommer att klappa ihop och det gråtande kommunalrådet flyr och det blir allmänt kaos. Låt oss gå tillbaka till vettiga flyktingdiskussioner ett svenskt samhälle i kaos gynnar inte flyktingarna. Politiker ta ert ansvar Reinfelt var ett stolpskott i detta avseende.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv