Om webbplatsen | Kontakt

Det går inte att blåsa Svensson på miljöfrågor!

Höjda bensinpriser och oprecisa miljöskatter, det går inte vanliga svenskar på det måste vara seriösa verkningskraftiga åtgärder för att miljöpolitikerna skall få genomslag. Det måste vara betydligt smartare åtgärder och inte förslag som bara jävlas med vanligt folk. Fortsätter MP med detta kommer de att bli det lilla puttepartiet.

Det ska vara rejäla miljöförbättrande förslag som nya effektivare motorer, nya bränslen, inlösen av dåliga bilar som smutsar ner. Effektiva nya effektiva metoder för uppvärmning av bostäder och vatten som exempelvis bergvärme. Det som behövs är de stora penseldragen mot de stora utsläppen och giftspridarna framförallt internationella lösningar.

Det parti som väljer den här vägen kommer att göra miljökarriär. Det kommer inte det parti att göra som bara jävlas med enskilda är emot allt nytt med småaktiga åtgärder, byggstopp och miljöskatter som slår hårdast mot de inkomstsvaga. Miljöpartiet är på väg att ompröva sin futtighet och fullföljer de den linjen kommer de att bli riktigt stora.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv