Om webbplatsen | Kontakt

Det skenheliga Sverige!

Ingen vågar vara annat än politiskt korrekt i alla sammanhang. Allting skall vara så rättvist som möjligt men den som kan roffar åt sig och värst är oftast den som varit mest emot. Vår solidaritet är också oftast munväder för vem vill ta hem en uteliggare. De flesta är säkra på att allt av värde kommer att stjälas. Prostitution fördöms men det går lämmeltåg utomlands för att avreagera sig. Otroheten i förhållanden torde röra sig om mer än hälften om tillfälle ges fastän hen och moraltanterna framhåller något annat.

Skatt vill alla betala men i verkligheten så smiter de flesta undan om de kan. Värst smitare är de som säger att det är stort att betala skatt eftersom det är de som oftast har möjlighet. Det är alltid någon annan som skall betala. Trafiken är det värsta exemplet moraliskt sätt, kommer man bakom vindrutan, ja då jävlar då är alla ögontjänare. Gärna stor invandring men inte i mitt bostadsområde finns där outsagt och umgås med dem de glider de flesta undan fastän munnen säger något helt annat.

Varför har det blivit så överdrivet skenheligt och politiskt korrekt, förr sa man sin mening åtminstone vad jag minns. Det har kanske alltid varit såhär men skenheligheten och den politiska korrektheten har nu blivit för mycket. Vi måste tillåta även de avvikande åsikterna, de kvävs nu och det är farligt i längden. Det är bara att inse att vara människa är inte lätt men i lagom avvikelser kan vara förbannat kul också. Utan avvikelser fungerar inte Sverige, där ligger nog sanningen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv