Om webbplatsen | Kontakt

Det som var fel igår är sanning idag!

Under min livstid har jag kämpat för lägre pensionsålder för att sedan se att folk som fick förmånliga pensionsvillkor inte ville ”gå hem” vi 60 år. De hade motionerat, argumenterat hårt på kongresser och medlemsmöten om lägre pensionsålder, men när de erbjöds pension, ja då ville de inte ”gå hem”.

Samma personer tillsammans med hela det politiska etablissemanget hävdade att det är bra om de gamle ”går hem”. Idag är den sanningen en lögn ju fler som jobbar desto fler får jobb vilket jag ser som fullkomligen obegripligt åtminstone i den offentliga sektorn.

Nu vänder jag helt på min rubrik-tes och hävdar motsatsen som är lika rätt, ”ha rätt för tidigt är detsamma som att ha fel”. Jag tänker då på SD:s syn på flyktingpolitiken och invandringen som idag drivs av de etablerade politikerna är mycket likt det som SD framförde för ett år sedan. Det märkliga är att de inte annonserar ”vad var det vi sa”. 

Min erfarenhet är att det på något sätt nästan alltid blir tvärsom mot det vad de begåvade makthavarna och trendnissarna har sagt och bestämt. Det ska bli intressant att se varthän den stora invandringen resulterar i. Blir det en enorm tillväxt eller kommer de Sverigelevande dras ner i fattigdom och elände, köld och svält. Det som är sanning i Berlin och Jena är bara dåligt skämt i Heidelberg var det någon som sa.

Personligen tycker jag att det borde framföras hur vi klarar en miljon nya medborgare på kort tid. Dessutom med helt andra sedvänjor och bruk. Förmodligen hinner inte jag se vad resultatet blir innan mina sista ljuva åren är över.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv