Om webbplatsen | Kontakt

Det som var framgångsfaktorer under min arbetstid är idag utdömda!

Så har det nog alltid varit det gamla fördöms ganska fort och blir mossigt och moraliskt fel. Jag ser personer som under min tid varit mycket framgångsrika och nu under nya ledare är helt åsidosatta och bedöms som oduglingar. Jag är tveksam till dessa värderingar och är nästan säker på att det kommit ett nytt ledarskap som inte har tillräcklig kompetens för sina uppdrag. Jag har inte tillräcklig insyn för att med säkerhet göra sådana bedömningar men det känns konstigt att mycket duktiga personer blir helt utdömda och placerats på utbytesläktaren. Ja det är inte lätt att komma in i yrkeslivet i dagens samhälle där erfarenhet inte har något värde. Idag verkar knepiga utbildningar ha stort värde emedan erfarenhet inte värderas särskilt högt. Min generation har gjort sitt och väl det så den här typen av frågor är inte mina men man fundrar vad som håller på och hända.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv