Om webbplatsen | Kontakt

Det veté faan hur det gick till men minst 70 år blev det!

Sjuttio år går fort när man har roligt och det har det ju varit nästan jämt. Har det varit jäkligt så har jag nog inte begripit det. Visst har det varit jävligt ibland med reumatismen i ryggen men som  med allt ont när det går över så glömmer man. Idag inga problem med de nya embryobaserade sprutorna. Ja sen var det ju det där med hjärtat som läkarna tog ut och sydde på fyra nya kranskärl. Men hjärnan har fungerat bra för mig men det kanske inte alla tycker. Leve vetenskapen i alla fall.

Vart tog alla dessa spännande dagar vägen, kindergarten på Rosenlundsgata, Maria Skola, Tallvägen i Huddinge med alla kompisarna. Mopederna, hemlig MC i skogen, den första bilen för 500 kronor (DKW  som idag heter Audi). Mjölkcentralens HK på Dalagatan, Granit och Beton i Skogås och Gotland P18. Alla unga vackra flickor, man skulle nog inte ha sovit på nätterna då.

Tullverket en spännande arbetsplats som gav stora möjligheter att vara kreativ. Giftermål, barn dagis skola arbete fackligt arbete med en otacksam kamp mot de oinsiktsfulla för att behålla Gränskontrollen av farliga varor, en kamp som vi vann. Än  idag har vi kvar en tullkontroll vid inre gräns om Sverige vill. Den kampen är jag mest stolt över. Gärna EG men först en rejäl gränskontroll var parollen.

Tack alla barn, vänner, släktingar ja alla som pratar med mig för att ni gjort livet värt att leva!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv