Om webbplatsen | Kontakt

Detaljreglering fungerar inte längre i Sverige!

En gång i tiden var vi ett litet land med sådär sex miljoner invånare. Socialdemokratin hjälpte oss ifrån fattigeländet om vi arbetade och skötte oss. Sen utökades kretsen till de som misskötte sig också. Det fanns också partiföreträdare i varje ort som ställde upp i alla föreningar och höll ihop samhället. Det gick att ha en gemensam politik och styra alla individer på ett kollektivt sätt.

Idag rusar vi upp över 10 miljoner invånare och de flesta bor i städer och samhället är något helt annat. Många olika nationers erfarenheter och sätt att leva strömmar samman med en gammal kollektivistisk partipolitik, sossarna är inte ensamma utan andra partier är nästan lika dana. Våra föreningar som oftast styrdes av S håller på att vittra samman och få vill dra ett otacksamt lass.

Vår handel bedrivs på två olika sätt, dels är det stormarknader och en basarmarknad som i princip är oreglerad eller snarare okontrollerbar. Den som varit inne i exempelvis Hallunda centrum känner sig som att vara i en basar i utlandet. I den senare handeln fungerar inte våra normala regler och skatter det är bara att inse. Även i stormarknaderna finns avarter med städbolag där anställda ber någon vän att städa istället för dem för en spottstyver. De kan då ha ett annat jobb också.

Mitt i detta så skall män och kvinnor dela lika på föräldra försäkringen, lycka till med detta. Det är nog dags att inse att tiden att detaljreglering av familjeliv och annat är förbi. Vi är med stormsteg på väg in i något helt annat än det gamla trygga S samhället och ingen kan göra något åt detta annat än en diktatur.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv