Om webbplatsen | Kontakt

Dödsmisshandel av kvinnor!

När män misshandlar sina sambos eller fruar är en skam för vårt samhälle och det tycks bara bli värre åtminstone den våldsammare typen av misshandel. Kanske hänger det samman med att vi är dåliga på att hantera relationer och att den gamla hedersregeln att man inte skall slå tjejer inte finns längre. Visst kan man bli förbannad i sin relation men att låta det gå ut i våld kan bara fördömas och bespottas.

När vi inleder en relation så är det oftast enkelt, det glider bara på men när det tar slut då är vi dåligt tränade på den situationen hur väl vi än tror att vi kan hantera den. Kanske är det ett jobb för skolan att träna relationsseparation, fakta kan vi ju lära oss direkt vi internet. Relationsseparation är något helt annat när känslorna slår kullerbyttor i bröstet. Jag tror att alla behöver separationsträning men i synnerhet behöver män det för att dämpa våldstendenser.

Generellt finns det lika många skitstövlar bland kvinnor som det finns hos män men våldet blir ju så mycket kraftigare från det betydligt fysiskt starkare mannen. En del kvinnor har ju vassa tungor som inte gör situtionen bättre. Något måste definitivt göras för dessa stackars kvinnor som  går omkring och är livrädda. Det finns många i den äldre generationen som har erfarenhet från barndom och äktenskap som kan bistå med råd och dåd. Massor av erfrarenhet håller nu på att dö ut.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv