Om webbplatsen | Kontakt

Donald Trump, Brexit, Sverigedemokraterna mfl!

Det är hög tid att svenska politiker börjar inse att folk ute i landet är förbannade de gillar inte okontrollerad massinvandring, tiggeri, flummig biståndspolitik utan kvalitetsuppföljning. Det är intressant att åka runt i Sverige under sommaren då träffar man vanligt folk och det jäser i folkdjupet. Man får höra mycket hårda ord från personer som är djupt förankrade i den svenska myllan som är förbannade och kommer inte att lämna det politiska etablissemanget sitt stöd.

Ute i landet finns oroliga flyktingförläggningar och de ser ”ensamkommande flyktingbarn” med stora svarta skägg som är i samma ålder som när de själva gjorde värnplikt och försvarade sitt land. Ingen kan väl heller tro att en man med stort buskigt skägg är ett ensamkommande flyktingbarn, det är ju absurt. 

Det jäser i buskarna och vi kommer att få ett politiskt kaos om inte politikerna hanterar flykting- och tiggarfrågorna. Heder åt Socialdemokratiska regeringen som vill ha ordning på flyktingsituationen och tar de också hand om tiggeriet så behöver vi inte få politiker som Trump i Sverige. Men jag kan lova er Riksdagsmän att det är nära med den typen av missnöjespolitiker.

Jag trodde inte att situationen var så allvarlig som den är. Jag har aldrig tidigare hört folk ute i landet så förbannade som de nu är på ”flummet” från de etablerade politikerna. Det finns två ting som ständigt hotar samhället det är ”ordning och oordning”.  Det senare måste nu tas i beaktande annars har vi snart en svensk Trump.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv