Om webbplatsen | Kontakt

Elgiganten och SIBA håller inte vad de lovar!

Nu har jag försökt köpa en GPS för extrapris vid dessa två företag. Båda gångerna har det misslyckats. Idag hade Elgiganten annonser i Metro och i särskilda reklamblad om en viss GPS. Det var med en viss skepsis jag åkte till Elgiganten i Kungens Kurva och givetvis fanns det inga GPS för det priset och inte i några av deras andra affärer i Stockholm heller. En undersökning via deras hemsida visar på att det inte fanns en GPS av det slaget i någon av butikerna i Storstockholm. Är denna typ av marknadsföring verkligen tillåten.

Som vanligt var det en ung man som istället ville sälja en annan GPS, givetvis dyrare. Det övergår mitt förstånd hur man kan gå ut med en så stor reklamkampanj och sedan har man inga produkter tillgängliga i butikerna samma dag. Jag har varit med om något liknande när jag skulle köpa en TV hos Elgiganten då ville den unge finnige försäljaren sälja en helt annan och givetvis dyrare TV. Den gången fanns det några enstaka TV i lager av den sort jag ville ha.

Elgiganten skall ha jäkligt klart för sig att gubbar i sextioårsåldern inte går på den här typen av billiga säljtrick. De hör heller inte hemma hos seriösa företag. Eftersom jag råkat ut för något liknande på för några månader sedan hos SIBA så verkar branschen använda den här typen av trick frekvent. Jag tycker det här är i klass med den ommärkta köttfärsen i ICA-butikerna.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading