Om webbplatsen | Kontakt

En ny generation!

Det är riktigt kul att handla hos el- och färggrossiter numera, min generation mycket kunniga ”gubbar” är ersatta med unga nyfikna människor. De kanske inte har helasortimentet i huvudet men de har en vilja att hjälpa och serva. De kommer att fixa fortsättningen utan minsta problem. Det finns ingen anledning till oro över de kommande generationerna. De kommer att göra jobbet minst lika bra inom alla sektorer i samhället så ”vi gubbar kan njuta av de ljuva åren och dö i lugn och ro”.

Förr oroade man sig för att ungdomen och att de inte skulle klara av samhället när de äldre lägger av men den debatten hör man inte längre och den är i princip obehövlig. Det enda område jag tycker det finns brister och det skall finnas brister det är på övergripande filosofiska och svåra relationer där är många av oss med livserfarenhet är bättre och kan vara stödjande.

Exempelvis så ser jag stora brister hos våra unga partiledare och andra ledarbefattningar där behövs de äldres erfarenhet och support för att de skall komma vidare. För att bli en bra ledare måste man ha gått igenom några ”egna helveten” för att kunna förstå och leda i kris. ”Egna helveten” drabbar de flesta under livets gång,  förr eller senare, det är bara att ta till sig den hårda utbildningen när du är i kris.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv