Om webbplatsen | Kontakt

England är rätt ute i EU-frågan!

Från det att Sverige ansökte om medlemskap i EU och intill dags datum har politiker och tjänstemän från Sverige med några få undantag ”beundrande suttit med gapande munnar” i EU utan att ha gjort något påtagligt för att påverka och förändra en gammalmodig organisationsstruktur. Nu har man verkligen chansen att tillsammans med England påverka och få till ett modernt EU i tiden som inte är dagens centraliserade byråkratapparat.

Gör politikerna inget nu då kommer Europas befolkning att vända sig mot EU och då kommer det politiska partier som ingen sett på länge. Ingen modern människa kan med trovärdighet säga att EU är en modern styrelseform i en demokrati. Av medlemsstaterna är England och Norden de historiskt mest trovärdiga demokratierna i EU. Vi har mycket att lära de övriga länderna i EU och vi tror inte på överheten.

Vi har en EU minister som talar för en maktelit och inte är representativ i den svenska  befolkningen. Hon är etablissemangets talesman och inget annat. Personligen hatar jag centralism och EU går nu med stormsteg åt det håller, allt skall avgöras i Bryssel  eller i EU domstolen i Luxenburg. Fortsätter det på det här sättet kommer EU att rasa som ett korthus. Första spiken var Euron och det finns dessutom massor av småspikar som slås i kistan efter varje centralistiskt beslut.

För en gångs skull stäng igen de gapande munnarna politiker och tjänstemän, utnyttja medlemsskapet och agera om ni vill ha kvar EU och det är inte mer centralism till Bryssel som gäller utan decentralisering.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv