Om webbplatsen | Kontakt

Ett sundhetstecken att kyrkan reser och far!

Svenska Kyrkans utfärder som kostar en hel del och kan ifrågasättas eftersom krognotorna är lite vidlyftiga. Personligen tycker jag att de framstår som mer mänskliga än andra tråkiga religioner som varken pardansar eller tar sig en sup.

Jag tror det är bra för personalen i kyrkan att de får lite avkoppling och är som vanligt folk. Kostnaderna behöver man inte hetsa upp sig för mycket för. Kyrkan äger ju enorma arealer skog och mark samt stort kapital så att om de belastar medlemsavgifterna är bara en konteringsfråga.

De som sysslar med elände och död behöver pigga upp sig lite. Hasse Alfredssons monolog om kyrkan passar bra in på detta och då börjar ju kyrkan bli lite mänsklig med den här lilla utsvävningen. Det är märkligt att lite bjudalkohol stället till ett mediedrev men att kyrkor står tomma och kostar pengar det är ingen nyhet. Sverige tillhör ju de fjantigare när det gäller representation och alkohol.

De som jobbar i kyrkan är inte så välbetalda så de behöver säkert lite hålligång på en krog i Bosporen. Bättre att pengarna går dit än till att skicka terrorister till Syrien och andra länder i någon för mig ointressant religions namn.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv