Om webbplatsen | Kontakt

Facket, kyrkan, föreningslivet och kooperationen!

Facket, kyrkan, föreningslivet och kooperationen är funktioner som får stå ut med att de är ur tiden men så är det nog inte. Det kommer en nytändning och det gäller för organisationerna att förnya  sig och det är på väg. När man lyssnar på den kommande generationen så har de en stor kompetens och de kommer att utveckla de här verksamheterna. Det är ur demokratisk synpunkt viktigt att de här funktionerna finns kvar.


Facket har en stor roll i samhällsekonomin och som advokatkontor för den enskilde. Att politiker skulle stå för lägstlöner och andra skyddsregler förskräcker den insiktsfulle. Kyrkan borde lyfta de goda budskapen och tona ner talet om gudar och änglar. Kyrkan eller religionen skall aldrig ha en roll i lagarna och lagstiftning utan är en privat angelägenhet utanför den politiska och myndighetsmässiga styrningen av samhället.

Föreningslivets administration och medlemskotakter måste gå via sociala medier, givetvis inte själva mötet eller träningen. Jag ser fram mot föreningsappen där alla föreningsformalia kan hanteras. Kooperationen måste bli effektivare det går inte att bara gå på ytterligheternas och personalens önskemål, kolla in hur ICA gör internt så har ni lösningen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv