Om webbplatsen | Kontakt

Filmen Callgirl!

Den nya trenden att skapa publicitet och egen vinst är att skita ner någon kändis. För ett tag sedan var det Kungen som fick sitt och nu är det Olof Palme. För min del kan jag inte se sågot konstnärligt eller något allmänintresse i att sprida obekräftade lögner eller halvsanningar i böcker och filmer. Det kan bara vara ett skäl och det är att få publicitet och tjäna stora pengar på att skita ner sina medmänniskor.

I mina ögon är det samhället slem som beter sig på det här sättet för att berika sig själva, det borde vara straffbart. Jag kan också se ett samband mellan personerna bakom Callgirl och Den motvillige Monarken. Jag tänker inte se filmen eller köpa boken för ur min börs skall det inte gå en krona till personer som parasiterar på andra. Det må vara kändisar eller vanliga människor men även de har rätt till en integritet.

Det frossas numera i moral och sex är något som är riktigt intressant. Det är läskigt att moralistrerna fått så stort genomslag i dagens Sverige, nu när svartrockarenas makt minskat i alla religioner. Betänk att ett samlag är i praktiken inte märkvärdigare än att bli kliad på ryggen, förutsatt att båda är med på det.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv