Om webbplatsen | Kontakt

Fler poliser och tullare behövs när Sveriges befolkning ökar med 150 000 i år!

Det behövs ingen större begåvning för att inse att den stora invandringen och ett väntat utanförskap i Sverige som vi aldrig sett förr. Många kommer inte att få jobb och dessutom befinna sig i utsatta miljöer. Då ökar risken för att ta till det sista halmstrået, brott,  för att få det bättre. De flesta av oss köper en lott och hoppas men det gör inte personer i utsatta miljöer, det blir brott.

Jag kan till och med förstå det när ett gäng yngre män bor i en korridor i små rum med våningssängar. Har de ingen sysselsättning och dessutom känner sig övergivna då blir det brott. Kommer de dessutom från länder där straffen var stenhårda och här är det relativt snälla straff. Det kommer framöver att finnas en stor grupp som ser lite olika ut som kommer att stå för en omfattande kriminalitet.

Det behövs en mängd brottsbekämpande åtgärder och i första hand ska ny teknik användas men det är ofrånkomligt att vi bara för att kunna hantera den senaste folkökningen behöver ett par tusen poliser. Både en ny typ av poliser som inte har trampat asfalt och en traditionell ordningspolis som inte har massor av utredningar att släpa på.

Det behövs också ungefär 500 fler tulltjänstemän för att bekämpa den illegala införseln av narkotika som kommer att öka drastiskt. Dessutom tillkommer terroristhotet och kriminella gruppers införsel av vapen och andra allmänfarliga varor.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv