Om webbplatsen | Kontakt

För exakt ett år sedan stannade mitt hjärta!

Livet är fantastiskt och vänners kunskap om hjärt- lungräddning kan ge extra år att leva. Sjukvården är fantastisk på att få liv i gammalt folk. Det är helt fantastiskt jag kunde ha slutat mina dagar på Stadions Tunnelbanestation men en god vän pumpade på bröstkorgen tills ambulansen kom och likt Jesus återuppstod jag när ambulansen kom med hjärtstarten. Jag har fått ett år nu att leva och reflektera, jag var inte bered att dö för ett år sedan, nu vet jag att det kan ske vilken minut som helst. Men sjukvården har gjort allt med medicin och inbyggd hjärtstarter och jag njuter av varje sekund i livet. Det känns bra tt leva och vi har det bra i Sverige jag känner bara så stor tacksamhet till min gode vän Göran och Thorax på Karolinska som nu räddat mitt liv två gånger 1996 och 2018.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv