Om webbplatsen | Kontakt

Förintelsen!

Varför är det först lång efteråt människor reagerar på mänskliga tragedier. Idag är diskussionen om förintelsen om de tyska lägren ett totalt avståndstagande men vart fanns opinionen då. Kanske var det okunnighet det var ju stängda områden för de flesta utomstående även tyskar men det fanns de som visste varför slog de inte larm.

Idag pågår ett folkmord på människor i Mellanöstern och det rapporteras dagligdags om övergrepp på mänskligheten. Ingen gör något men det talas och talas om övergrepp på mänskligheten. Flosklerna som inte innebär något i praktiken svämmar över i debatten och folken utrotas under tiden. Man backar för religiösa avarter och tillämpar västerländsk humanism. En metod som är fullständigt oduglig i detta sammanhang.

Det finns bara en lösning på dessa folkmord och det är en militär lösning. Diplomatin har bara bidragit till folkmord stora folkförflyttningar och stort lidande för många människor. Visst ska vi aldrig glömma förintelsen men idag handlar det om folkutrotning i Mellanöstern.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv