Om webbplatsen | Kontakt

Forskning och fest!

Att ha välutbildade människor och tillgång till ren och billig energi är livsavgörande för ett lands framtid. Forskning är ett av de viktigaste elementen ibland välutbildade och kreativa människor. Jag blir dock både förvånad och förbannad när pengarna inte går till forskning utan till en brakfest och fjanterier i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Denna kostnad finns det inget försvar för utan det handlar om dåligt omdöme och inkompetens hos ledningen.

Hur skall sådan inkompetens kunna skapa forskning och framgång för Sverige. Det är inte konstigt att det går åt skogen med forskningen. Nu kommer dessa ledaramatörer att få sparken för sitt dåliga omdöme att skapa en fest när de egentligen borde ha fått sparken för sin inkompetenta ledning av svensk forskning.

När kommer drevet mot de som inte kan leda och skapa framgång, jag ser fram mot detta. Nu faller ledare bara på lägenhetsaffärer, besök på horhus eller någon snikenhet. Finns det ingen journalist som orkar med att kritisera dåligt ledarskap och produktivitet, det är lite för enkelt att fälla någon för lägenhetsaffärer o.dyl. Även om den bevakningen också behövs. Under mina år har jag sett massor av inkompetenta ledare i staten men de har kommit undan eftersom de bara varit inkompetenta och hållit sig borta från mörka lokaler.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv