Om webbplatsen | Kontakt

Försvaret en resurs i förfall!

Sverige kan inte ens beställa en helikopter utan vi får vänta i över sexår och under den tiden dessutom vara utan helikoptrar. Det saknas personal efter avskaffandet av värnplikten och överbefälhavaren har varit sjukskriven p.g.a. utmattning. Hur ska man kunna lita på en organisation som har så inkompetent personal i ledningen. De senaste försvarsministrarna och deras organisation har också varit stolpskott och saknat kompetens och vilja.

Vi behöver en effektiv försvarsorganisation med tuffa kompetenta ledare inte misslyckade beställare och krigare som drabbas av utbrändhet. Killerinstinkt och hög intellektuell kompetens i ledningen är det minsta man kan begära. Ny teknik och taktik, tuff jägarutbildning med stora krav på fysik och självständig tankeförmåga. Det finns många duktiga människor i försvaret men ledningen verkar vara en inkompetent nivå.

När detta ledningsförfall rättats till då är det dags att satsa pengar på försvaret som ger försvar till sista kronan. Man blir bara förbannat när man ser slöseriet som inte ger något tillbaka.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv