Om webbplatsen | Kontakt

Fötter människans bästa vän!

Ett helt liv har mina fötter fört mig framåt och de har hjälpt mig att ha roligt i dans och idrott. De har bidragit till min försörjning och även tagit mig igenom begravningar och kriser. De har hjäpt mig att fly när jag varit hotat till livet men jag har aldrig sparkat på någon person, bara snälla lyckosparkar i baken. Fötterna har luktat illa men det har helt förvunnit med åren nu har de återgått till barnstadiet och luktar nästan gosigt gott.

Fötter är värda riktigt bra skor inte dessa massframställda syntetdojor. Detsamma är det med strumpor de skall vara av bästa kvalite för att passa den fina foten. Nu får det vara nog med hyllningar till denna kroppsdel som betyder så mycket för vår mobilitet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv