Om webbplatsen | Kontakt

Går Storbritannien ur EU?

En stor fråga är om England lämnar EU och den ligger djupare i folksjälen än byråkraterna tror. EU har gått några steg för långt dels har det blivit ett byråkratstyre och dels har inte våra länders representanter utövat sitt medlemskap.

Många regler som EU tvingat igenom är sådana som mest retar folk och kan lika gärna vara nationella. Det finns massor av sådana exempel. Europas historia är sådan att det måste finnas utrymme för lokala och regionala lösningar. Vi avskyr fullkomligen planekonomi och centralstyrning. Där kan våra representanter och byråkrater börja sin arbetsplanering.

Jag hade under några år möjlighet att besöka EU och ta del av information och debatter. De representanter jag hörde från Sverige var rena skräckexempel på lealösa vindflöjlar. Är man med i en förening och betalar så mycket som Sverige gör då ska man vara offensiv och aggressiv med sina kärnfrågor. Det har inte svenska representanter varit, de har bejakat centralism och sådant som retat ”vanligt folk”.

Jag tycker vi ska vara kvar i EU men för f-n utnyttja medlemskapet det gör vi nu i flyktingfrågan där vi kör hårt, det finns fler tillkortakommanden där vi tufft måste obstruera!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv