Om webbplatsen | Kontakt

Gårdagens mötesplats torget är nu något helt annat!

För hundra år sedan var torget mitt i staden platsen där det byttes sanningar och lögner, varor och pengar bytte ägare. Idag är det Internet, Google, Blocket, YouTube och massor av hemsidor. Nu byter även jag utseende på mitt ”torgstånd” och med lite mer av det jag tror mest på inför framtiden och det är bilden och särskilt den rörliga bilden. Nu ligger det ytterligare två TV-program på hemsidan där jag kommenterar några av mina intresseområden.

Det är lite märkligt att inte fler aktörer på den publika marknaden använder film på sina hemsidor i större omfattning. Jag tror att det beror på en seghet i organisationerna och att man förstorar svårigheterna med att få till något bra. Vi får hoppas att bredbandet räcker till när TV-filmerna rullar. Jag fortsätter nog ett tag till med skrivandet innan det bara blir film och prat.

Ingen kan ju undgå dagens bröllop och jag vill verkligen lyckönska Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Hela historien är ju som en saga och kan mycket väl berättas som ”det var en gång en kronprinsessa”. Det är ju också ett stort steg för jämställdheten att en man nu kan gifta in sig i kungahuset och bli kunglig höghet. Det har ju enbart varit förbehållet kvinnor tidigare. Med detta bröllop som bakgrund rekommenderar jag republikanska klubben att ligga lågt de kommande 70 åren.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading