Om webbplatsen | Kontakt

Ge FRA fria tyglar att söka efter terrorister!

Den senaste tragedin i Frankrike visar på att vi behöver all teknik och alla resurser vi orkar med för att hålla terrorister borta från vår fredliga värld. Folk som lever i en drömvärld där de tror att de skall komma till någon form av gud när de dör och som de själva ser det en martyrdöd. Terrorister  måste hållas efter och utsorteras från det civiliserade samhället.

Vi har idag en teknik som ger oss möjligheter att finmaskigt söka efter terrorister avstå  det finns ingen anledning att den möjligheten. Vi måste ta kameror och IT som vårt första och största skydd mot terrorism därefter kommer polisiära och militära ingripanden. Den förebyggande verksamheten är den stora delen det gäller att få folk att förstå att det finns inga sälla jaktmarker och att IT övervakning är ett synnerligen potent system.

Lägg inte ner polisstationerna på de mindre orterna utan utveckla dessa poliser till underrättelsefolk. Vi har säkert ett antal terrorister i Sverige och det är rättssamhällets uppgift att hitta dem innan det är för sent. Vi vanliga medborgare har alltid ett uppdrag att hålla ögonen öppna och rapportera misstänkta individer. Hellre en gång för mycket än en gång för lite och för sent.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv