Om webbplatsen | Kontakt

God Jul alla julfirare!

Ha en god Jul alla läsare vilket också adresseras till dem som inte har en ”så God Jul”. Många har gjort allt för att just den här dagen ska bli så bra som möjligt. Egentligen så är den här dagen numera enbart till för barnen och låt den bli så. För de vuxna är det mer ett stort arbete som många gillar och andra ogillar. 

De flesta familjer är inte bara en familj utan det är många parametrar som ska passa in. Är det inte vuxna barn som bildat familj så är det skilsmässor och ytterligare familjesplit. Kommer det in känslor i den uppdelningen jag då blir det ingen God Jul utan mer en Helvetets Jul och då är man långt från Jesu födelse Änglar, Betlehemsstjärnor och Vise Män med kameler och gåvor som är ursprunget till Jul.

Efter att ha upplevt sjuttioen Jular nu idag så känner jag mig nästan som expert på alla varianterna utom den i absolut ensamhet efter vännen död eller försvinnande som för många kan bli ett demonernas dygn. Mina tankar går till dem som har det jobbigt idag och jag kan bara uppmana till att försöka tänka positivt och jaga bort demonerna, dessa skapar man ju själv i sin egen hjärna.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv