Om webbplatsen | Kontakt

Gott Nytt År och tack för 2012!

Tack för att ni läser min blogg den är kanske inte den mest kända och kanske inte så elak så den väcker intresse för det. För mig är det kul och berikande att skriva något det lättar lite på det inre trycket. Alla inlägg är kanske inte de mest begåvade och eftertänkta men som pensionär är jag bara beroende av Pensionsmyndigheten och de ger helt enkelt f-n i vad jag skriver. Pensionen kommer ändå och oavsett höjer de aldrig nivån i löneutvecklingsparitet med den första pensionsutbetalningen.

Året slutade ju nästan med att man höll på att skotta ihjäl sig och nu smälter snön som bara den. Jag gillar regn bättre än snö eftersom regnet rinner bort av sig självt till den lägsta punkten och där bor inte jag. Frånsett lite lagom gnäll så har vi ett bra land och sjukvården är suverän och dessutom nästan gratis. Säg inte emot mig för jag har erfarenhet den här hösten och just erfarenhet det skulle vi behöva lite mer av i Riksdag, departement och myndigheter.

Visst är det bra med unga friska krafter men de behöver den äldres erfarenhet och stöd. I politiken ser man undomsförbunden som naivt lägger naiva förslag så och Centerns unga partiledare som vill ha fri invandring och utarmad arbetsrätt. Fråga gärna den gamla kärringen och gubben på bänken i köpcentret då får ni ett gott råd att fundera över innan ni fattar beslut.

Gott Nytt År från Karl Gunnheden

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv