Om webbplatsen | Kontakt

Granska Sveriges bistånd kritiskt!

Tyvärr fullföljde inte Riksrevisionen granskningen av vårt bistånd till främmande länder. Dessvärre fick den moderate ministern sparken som började röra i detta lättsinniga slöseri som pågått i årtionden. Här rinner miljarderna ut utan någon som helst kontroll och exempel finns där sk. presidenter i bananrepubliker snott åt sig det du och jag jobbat ihop.

Det är dags att se till att vårt bistånd kommer dit det ska med hård prioritering. Svenska bistånds ”arbetare” heter det och de har åkt i första klass på flyget bott på fina hotell, gästat de bästa barerna med saftiga traktamenten och ersättningar. Någon egentlig nytta har flertalet heller inte gjort, några eldsjälar finns men övriga ger jag inte mycket för. Tyvärr går mesta delen av vårt bistånd till helt andra än de som behöver.

Missionen är i mina ögon de som gjort bäst nytta men deras nackdel är ju det här med  gudar och tro. Det finns ett antal eldsjälar i andra hjälporganisationer som är värda all heder. Hellre det än svenska ”biståndsjetsetare” på lyxbarer. Inget politiskt parti vågar ta i biståndet utan det styrs politiskt från en övergödd personal som inte vaktar mina och dina skattepengar. Sänka pensionerna det vågar politikerna sig på  men inte rensa upp en sjuk ”biståndspolitik”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv