Om webbplatsen | Kontakt

Grodor igen från tjänstemännen i EU!

Det är ohållbart med EU om vi skall få det ena inkompetenta förslaget efter det andra. Nu handlar det om att genomföra en mastodontkontroll av alla äldre om de skall få fortsätta att få köra bil. Det finns betydligt viktigare undersökningar att göra för att söka efter cancer och hjärtfel. Det är väldigt få och knappt några äldre som skapar olyckor enligt statistiken. Fokus skall i stället riktas mot yngre bilförare, motorcyklister och även vissa cyklister, där finns de väsentliga åtgärderna för att minska dödligheten i trafiken. Förbjud den onödiga motorcykeln så minskar dödligheten med 30 %. Tyvärr förlorar vi en del hjärtdonatorer på detta.

Det börjar nu gå så långt med dåliga inkompetenta förslag från kommissionen att jag känner nästintill äckel av att tvingas styras från denna överbetalda tjänstemannakår. Det kommer det ena idiotiska förslaget efter det andra och man kan fundera över om det är folk som gått i skolan hela livet och totalt saknar livserfarenhet. Se upp så vi inte får en nomenklatura som det blev i Sovjet. Det är nära nu och det är oförståeligt hur den svenska regeringen och oppositionen med gapande munnar beundrar detta spektakel.

Jag kände en hög chef i Sverige han kallade sånt här inkompetent utredningsarbete som ”slem”. Jag har inte kommit dit ännu med mitt språkbruk men det är nära.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading