Om webbplatsen | Kontakt

Gubbvälde håller på att bli kärringvälde!

Vartefter det blir mer jämställt på arbetsmarknaden och fler kvinnor blir chefer så ser man tydligt att det finns proportionerligt lika många dåliga kvinnliga chefer. Vi ser det i de stora skandalerna som valsar runt i media och det är många kvinnliga chefer som ställer till det på arbetsplatsen. Min tes är att det finns lika många ”skitstövlar” bland kvinnor som det finns bland män och likheten inom könen är identisk. 

Det finns också lika många kvinnliga  som manliga chefer  som döms ut av medarbetarna av ren elakhet eller bristande kompetens i organisationer och i det sammanhanget verkar det vara jämställt. Det är viktigt att tala om människa inte kön det är i mina ögon rent nonsens, människor är olika individer oavsett könstillhörighet. 

Könet är en fortplantningsfunktion som enbart har med det att göra och är primitiv hos båda könen när det pockar på. Kan bara tycka att det här med feminism är rena larvet som politikerna håller på med. En människa är en riktig människa oavsett det som finns mellan benen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv