Om webbplatsen | Kontakt

Ha rätt för tidigt, detsamma som att ha fel!

En gammal sanning har åter prövats och det är tesen ”ha rätt för tidigt, detsamma som att ha fel”. Givetvis var det så den här gången också, det varnades för stora flyktingströmmar och hur vi skall ta hand om de hjälpbehövande. Reinfeldt med flera stoppade likt strutsen ner huvudet i ett hål i backen och sa att vi skulle öppna våra hjärtan. Inga diskussioner om hur det skulle gå till och hur prioriteringar skulle göras.

Givetvis kan vi inte kasta tillbaka barnfamiljer utan dessa måste prioriteras till fasta bostäder. Unga män och kvinnor kan med fördel bo i militärtält med särskilda sanitära anläggningar i närheten. Det finns massor av pigga fyrtiotalister som vet hur man upprättar tältbaserade bataljoner (500-1000 man) och bor månadsvis i tält i skogen. De kan med fördel bistå i detta arbete. Har vi inte bostäder ja då måste vi upprätta flyktingläger.

Vi de flesta svenskarna insåg att detta var ett mycket troligt scenario men våra ansvariga politiker levde i förnekelsen värld tillsammans med några blåögda fantaster som trodde de skulle fixa detta. Det är ansvarslöst att dessa ansvarslösa personer fått styra debatten. Än mer förbannad blir man när dessa nollor utpekat oss realister till främlingsfientliga rasister.

Vi ska ta hand om de som flyr från krig och elände men vi ska vara tydliga med vilka faciliteter som finns att tillgå vid en katastrof. Det är tält och baracker det finns inga treor på Södermalm att flytta in i. Det borde också upprättas en Syrisk och Afghansk militär brigad av unga flyktingar som kan bistå när deras länder ska återtas av folket. Så gjordes under andra världskriget och det vi ser nu är en är ny form av tredje världskriget. Tiggarna kan skickas hem deras skyddsbehov är en nullitet i detta sammanhang.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv