Om webbplatsen | Kontakt

Hangarounds!

Ja så kan man kanske kalla småpartierna runt de stora S och M. Det är kanske i hangarounds gruppen valet avgörs och sannolikt faller väl något några ur Riksdagen. En aktör som kommer att gå fram är SD och då blir det komplicerat för de stora partierna. Personligen tycker jag det räcker med S och M resten är mer strössel på glassen.

Vi har ju ingen elak höger i det här landet om man jämför med extremhögern i USA. Vår vänster och högerfalang är ju ganska lika varandra det handlar mer om personerna i partierna.  De sk. hangarounds, småpartierna i politiken blir lätt något extrema inom sina favoritområden. Vi i Sverige har alltid valt en medelväg vilket varit bra både för saken och sammanhållningen i landet.

Att SD går framåt och kommer att öka ytterligare beror på den taffliga invandrarpolitik de etablerade partierna fört. Nyanlända slängs ut i redan segregerade bostadsområden vilket mynnar ut i att ingen integrering sker. De som bestämmer bor i helt andra områden och där problemen uppstår blir innevånarna förbannade och röstar på SD.

Sannolikt lugnar upprördheten ner sig när åren går och några generationer passerat. Men se upp politiker det är många grupper som är förbannade och kommer att lägga sin röst på SD. Det blir ett mycket intressant val 2014.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv