Om webbplatsen | Kontakt

Har de centrala pensionärsorganisationerna helt tappat sugen!

I fråga efter fråga som rör pensionärerna och upprör de flesta så lyser pensionärsorganisationernas förbundsledningarna och dess ordföranden med sin frånvaro. Tidigare var det debatten om vården som var undermålig på vårdhemmen och främst då de privata. Nu går debatten het om nivåerna i pensionssystemet och böcker skrivs men inte ett ord från de centrala kanslierna och ordföranden.

Från förbundsordföranden i vare sig SPRF, PRO och SPF hörs inte ett ljud. De stora kanslierna sitter still i sina bekväma stolar. Hur länge till kan vi ha pensionärsorganisationer som är så här tunna medialt i debatten. Vi pensionärer betalar den största delen av vår medlemsavgift till förbundsledningar och centrala kanslier och utåt sett gör de ingenting och behövs de verkligen.

Dagens pensionärsorganisationer kan läggas ner kanslierna avvecklas och något helt nytt byggas upp. Ni som sitter i toppen gör något och slå ihop avgå förbundsstyrelser och tillsätt något helt nytt som förenar. Dagens pensionärsorganisationer gör inte det de ska göra. Lokalt jobbar massor av pensionärer helt ideellt och gör stordåd med intressanta program. De centrala ledningarna och kanslierna fullgör inte sina uppgifter på det sätt man kan förvänta sig.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv