Om webbplatsen | Kontakt

Har du inte E-post finns du inte!

Förr sa man jag skriver eller ringer dig, sedan blev det jag skickar över ett fax, nu säger man jag mailar SMSar eller kolla in hemsidan. Hela tiden sker en förändring och det är en kul och positiv utveckling. Dokumentationen blir inte den bästa men vem kommer ihåg alla telefonsamtal från 1960-talet.

Det är ju också fantastiskt enkelt numera att skapa ett E-postkonto och har man flera så går de ju också att läsa på ett ställe. Vi har nog aldrig skrivit så mycket som nu och hjälp får vi av stavningsprogrammen. Vem som helst kan skriva utan att behöva skämmas över sin dåliga stavningskonst. Blir det fel så får man skylla på små tangentbord på sin smartphone.

Under en transport med tunnelbanan går det ju att skumma E-posten och slänga det man inte är intresserad av i soptunnan. Ibland slinker det med något viktigt i soptunnan men så var det ju förr också att något kärt kärleksbrev hamnade där. Räkningar kom det ju nya utan påminnelseavgift som är ett nypåfund. Nu har jag deletat ett 30 tal meddelanden som jag inte tänker läsa.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv