Om webbplatsen | Kontakt

Hjärtdonatorerna!

Utanför Stockholm i närheten av Tumba i Rosenhill finns ett fik där MC folk samlas efter en tripp. De flesta är glidare och puttrar iväg med sina fina motorcyklar men det finns några som kör racing på vägen mot Tungelsta. I vissa kurvor står fotografer med proffsiga kameror och tar stillbilder. Jag möter då motorstarka motorcyklar i hastigheter på uppskattningsvis 140 till 200 km i Tim med förarnas knän släpande i backen på en slingrande och kuperad väg.

Fullständigt livsfarligt och vart finns polisen de måste ju veta om denna vansinnesverksamhet på en väg som skapar flera dödsoffer varje säsong. Mänsklighetens enda nytta av dessa vansinneskörningar är de som är i behov av ett friskt nytt donationshjärta. Jag har inget emot att man friskar på men gör det på motorväg eller racerbana inte på en väg som vimlar av oss Svensson och hästtransporter.

Polisen kan plocka deras körkort lätt som en plätt det är bara på med radarn och beslagta fotografens kamera. Det är dags att prioritera och här är det prioritet ett fall. Ska vi vanliga trafikanter våga åka på den här vägen och få 300 Karl Gunnheden motorcykel in genom vindrutan. Dom här grabbarna ska bort från vägarna det är polisens skyldighet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv