Om webbplatsen | Kontakt

Hösten är tråkig!

I alla hänseenden är hösten och ålderdomen lite tråkig det närmar sig slutet på olika sätt. Årstiderna och sommaren tar slut och livet saktar ner och tiden tar slut för några. I dessa smittotider blir allt annorlunda förr i friska tider var hösten den tid då föreningslivet tog fart och aktiviteterna sprudlade. Det var folk- och gillesdans, det var veteranföreningar, pensionärsföreningar, loger och fina aktiviteter men i år är det mesta inställt och tråkigt. Det bara känns som om de här höstmånaderna kunde rassla förbi. Jag sitter i mitt burspråk och har järkontroll över min väg och grannarna och jag rekommenderar alla vänner att bygga ett strategiskt placerat burspråk där du kan kika ut över nejden och ha ett öga i din bärbara dator. Måttet bör vara fyra meter brett och sticka ut en meter och fönstertäckt till hållfastheten gräns. Ett burspråk underlättar en tråkig höst och ger kunskap om omgivningarna. Mitt burspråk och min bärbara dator håller igång livet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv