Om webbplatsen | Kontakt

I mitt arbetsliv var det bara män som varv lite eljest som sextrakasserade!

Kanske var det så förr att de med makt i arbetslivet som gick fria när kvinnorna klagade på närmanden. Oftast var det någon man som var att betrakta lite eljest som fick anmälningar på sig för otillbörliga närmanden av kvinnliga arbetskamrater. 

Kanske gick chefer med makt och de bildsköna männen fria. De bildsköna männen verkar inte vara de som kommer ut via media som sextrakasserade. De män som kommer upp idag i media idag som sextrakasserade är ju heller inte de mest bildsköna.

Utan att vara någon expert i de här svåra relationsfrågorna så verkar det finnas en större tolerans för män med makt som nu börjar svänga. De bildsköna männen tycks gå fria än så länge. Vi är inne på en fråga där vår hjärna är som en Neanderthalare i ett helt annat samhälle. Många män har ett närmande till kvinnor som är som en Neanderthalare och de ligger illa till nu. För övrigt är de skitstövlarna lika jävliga mot andra män. Det finns en annan typ av män som snärjer kvinnorna med en helt annan list för att få dem i säng, de går fria fastän deras uppsåt och förorsakade sår är lika illa.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv