Om webbplatsen | Kontakt

I universum finns inte år 2018 inte heller säkerheten!

Vårt 2018 är något helt främmande i universum där är tid, lag och oändlighet något helt annat än på vår mänskliga del av planeten jorden. Lagarna i universum reglerar inte moral som hos oss utan är helt baserade på naturvetenskapens känslolösa, kalla fakta. Ju längre vår civilisation får verka dess närmare kommer vi naturvetenskapens krassa känslolösa lagar. 

Första dagen av år 2018 har passerats och vår diskussion handlar om otäckheter och sexualmoral på nätet och vad som skrivs och erbjuda där. För min del älskar jag en helt fri worldwidewebb som rättar och bevakar sig själv, dvs användarna håller ordning så långt möjligt. 

Nu dyker det upp oegentligheter huvudsakligen av moralisk karaktär och webben är worldwide och vi vet att det är farligt i storstädernas slumområden och det är lika farligt i webbens slumområden. Det är en utbildningsfråga att undvika faror när man är på resa worldwide oavsett man färdas i en liten båt i Karibien och MC i Mexico eller färdas med hjälp av tangentbord och datormus. 

Det kan misstänkas att diskussionen kommer att vara ganska lika som den var 2017 och valet i höst kommer att likna tidigare val. God fortsättning på det nya året.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv