Om webbplatsen | Kontakt

Ingen av de etablerade har vågat säga sanningen under många år!

I en artikel i DN idag meddelas att det är unga män med invandrarbakgrund som står för dödsskjutningarna i de så kallade ”problemområdena” huvudsakligen. Det är inget nytt för mig och det har varenda människa bosatt i Sverige begripit förutom de gamla partierna. Det gamla partierna har till och med bidragit till Sveriges andra största parti, Sverigedemokraterna.

Polisen målar upp de smågangsters som organiserad brottslighet med stora resurser. Det är ju småpojkar som kommit snett, riktiga gangsters beter sig inte så  amatörmässigt som de här pojkarna. De riktigt kriminella lämnar en helt korrekt bild av de här pojkarna.  De behöver en riktig farsa och inte massa tramsiga åldersgränser de kan gömma sig bakom för att slippa tala med polisen och undgå straff. Här behövs tuffa tag från polisen men inte mot fyraåringar som i fallet Kevin.

Det är i alla fall ett steg framåt att DN med flera medier börjar visa sanningen så att problemen kan börja tas om hand. Sverige är inte längre ett land av oskuldsfulla, det är ett land med tio miljoner innevånare och då har har även antalet skitstövlar ökat mer än proportionerligt i antal och måste tas om hand och inte bara döljas i debatten för då är snart de etablerade partierna nere på nullitetens nivå.

http://dagens.dn.se/#pages/38735/1/8

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv