Om webbplatsen | Kontakt

Ingen social turism men Stockholms gator fulla av tiggare!

Det blev inte mycket av den sociala turismen i EU men våra gator är fulla av tiggare. Utan att överdriva så är varenda tunnelbaneuppgång täckt av en tiggare. Det här är inget annat än ett resultat av vårt medlemskap i EU och ansvariga politiker gör inte ett dugg. Hur kan vi tillåta att välfärdsstaten Sverige invarderas av tiggare och blir i mina ögon mer eller mindre förvandlad till en bananrepublik.

Varje land i EU skall ta hand om sin socialpolitik men nu får Sverige ta det som någon annan stat skall ta. Det är dags att de ansvariga politikerna löser den här fattigdomen. Antingen skickar man hem tiggarna eller ger dem ett jobb av vad slag det vara månde. Jag skäms över att det sitter tiggare på våra gator. Under 1800 talet var många av mina släktingar mycket fattiga men de tiggde inte.

Är det här det moderna Sverige jag då tycker jag synd om kommande generationer. Det sitter 349 riksdagsmän i Riksdagshuset och ännu fler i EU parlamentet ni får tame fan lösa det här. Ni har ställt till det och då får ni lösa problemet. Det åligger inte oss resenärer att lösa tiggarnas fattigdom, tragiskt att Sverige 2013 förvandlats till ett tiggarland.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv