Om webbplatsen | Kontakt

Inhumant att Sverige tar emot stora flyktingströmmar!

Det sitter kanske hundra tusen människor i flyktingboenden och har inget meningsfullt att göra. Ett fruktansvärt tillstånd för en människa. Det är också massor av bråk på flyktingförläggningarna, givetvis för att de inte har något att göra. Nu har till och med en person som arbetat på en anläggning för så kallade ”flyktingbarn” dödats.

För det första är det rent bedrägeri att kalla vuxna tonåringar för barn är man över sexton år så är det inga barn. Den som är 18 år är vuxen och ska behandlas och själv ta ett vuxenansvar. Det som sker nu är ett rent svek mot flyende människor och ansvaret är stor för de som med falska förespeglingar lockat hit den.

En som har särskilt stort ansvar för flyktingarnas dagliga helvete är Fredrik Reinfeldt som öppnade för bedrägeriet och sveket mot flyktingarna. Han bjöd in dem till en livsfarlig resa över Medelhavet och ett meningslöst helvete i flyktingförläggningarna.
Det finns ingen som kan göra något meningsfullt i en massflykt utan det handlar om förvaring inte framtid och integration.

Vi kommer att gå mot en mycket orolig tid framöver i Sverige, räkna med flyktingrevolter, våld och mord i flyktingförläggningarna och ett kraftigt avståndstagande från en stor del av de boende i Sverige, även tidigare invandrare. Det kan bli politiska krafter som demokratin kommer att huka inunder. Det här kan sluta hur som helst.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv