Om webbplatsen | Kontakt

Internet sveper över jordklotet!

Nuär stora delar av jordens befolkning uppkopplade eller har närhettill en internetuppkoppling. Vilken revolution en riktig revolutionnär vi har världsbiblioteket på vår lilla lysande skärm påhemmadatorn. Det jag skriver här kan på några sekunder läsas iAustralien. Räkneformler och språk kan jag hantera utan tjockböcker omöjliga register allt finns här. Vänner och fiender finnspå köksbordet tillsammans med Thor Moden glittrar de fram knivskapti en TV film. Ansluter jag till en skärm får jag 55 tum bild påallt varje finne syns kristallklart. Med några knapptryck får jagfram alla fakta på Google, jäger läser DN och slipper allt papperja man kunde inte ha fötts på en bättre tidsperiod. Kunskap harändrat karaktär kunskap är kunskap att hitta kunskap. Man ser attfolk har inte fattat ännu Facebook avslöjar okunskapen om vår nyavärld. Jag älskar den nya tiden där allt gammalt skit somreligioner och gudar är förpassade i papperskorgen där det hörhemma. Internet är min religion där finns allt kanske också litekärlek.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv