Om webbplatsen | Kontakt

Invandrarpojkar i grupp som trakasserar!

Under lång tid har det förekommit trakasserier från invandrargrabbar i grupp mot både kvinnor och andra pojkar. Det här har man inte fått tala om men nu börjar det lätta. Under dessa år har folk härsknat till då ingen lyssnat har man givetvis vänt sig till Sverigedemokrater eller mörka samhällsgrupper. Visst finns det många andra skitstövelgrupperingar också.

Men vi måste vara tydliga och rapportera sanningsenligt och ta tag i problemen först då kan man lösa frågan. Många och jag har under årtionden varit förbannade på att sanningen inte rapporterats och de reella problemen inte hanterats. Detta har grundat sig på flathet och en missriktad lojalitet. Det har blivit en missriktad lojalitet från de etablerade med samhällsmakt.

Hedra de ungdomar som beter sig bra och tar ansvar i samhället och ta tag i de som beter sig som skitstövlar oavsett vilken bakgrund de har. Visst har det tafsats på unga vackra kvinnor och mellan ungdomar sedan generationer men det har tidigare också  funnits en lika oacceptabel ”svenskrelaterad spärr” som nu överträds. Samhället börjar vakna och det är bara att gnugga sömnen och flatheten ur ögonen och ta tag i problemen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv