Om webbplatsen | Kontakt

Invandring och flyktingmottagning skilda saker!

De senaste åren har invandringen legat strax under hundra tusen personer och födelsetalet strax över hundra tusen. Det verkar kunna gå att klara en  invandring på ganska hög nivå och eftersom det dör ungefär hundra tusen varje år så blir tillväxten hundra tusen. Siffrorna varierar sådär tjugotusen upp eller ner. Man kan säga att det blir ganska stabilt med dessa statistiska och demografi.

Problemet blev när det på mycket kort tid strömmade in nästan två hundra tusen flyktingar som inte kunde klara sig själva. I ett sånt läge får man nog enbart koncentrera sig på de som flyr från krig och elände annars skadas samhället. Det kommer dessutom många högutbildade i flyktingströmmarna som kan tillföra mycket gott.

Tyvärr är det nog bara till elände för en analfabet att komma hit om den inte snabbt kan utbilda sig. I annat fall blir inte livet så roligt för dem då passar man nog mer i ett land under utveckling där många okvalificerade jobb finns. Vi har ju heller inga pigor och drängar längre som jobbar gratis. Sannolikt är det bättre att tona ner asylrätten vid vår gräns och ägna sig åt kvotflyktingar som har ett helvete i flyktinglägren och arbetskraftsinvandring till kvalificerade yrken.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv