Om webbplatsen | Kontakt

Jag är medlem i en mansklubb!

Det finns faktiskt föreningar som har sina rötter 160 år tillbka i tiden där det bara kan väljas in män. Jag är med i en sådan men det är inte en samling bögar utan män i ganska höga befattningar i staten. När föreningen bildades fanns det inga anställda kvinnor i enlighet med den tidens tänk. Jag ser inga fel i det men det börjar bli dags att tänka om eftersom föreningen riskerar sotdöd då jämställdheten gjort ett allt större intåg i en mansdominerad värld och jag kan tänka mig att vara med om en förändring i lugna former under consensus. Men generellt tycker jag det inte är fel att ha en mansdominerad grupp och jag känner ingen större skillnad mot de grupper där vi är både män och kvinnor. I en förening är vi människor och könet spelar ingen roll en ansvarsfull människa har inget kön i en förening då är man bara medmänniska så vi kan låta den könsuppdelade föreningen gå i graven den blir vare sig bättre eller sämre av det förutom att vi får fler att välja mellan.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv