Om webbplatsen | Kontakt

Jag en datornörd!

Visst är det fantastiskt med datorerna de är ålderdomens räddare. Här hittar man de spännande resorna och de vetenskapliga sanningarna och politikens genvägar och lögner. Man kan sysselsätta sig dagarna i ända kontakta kompisar på sociala medier reta upp folk och även se på TV och läsa tidningar utan att släpa runt på papper. Även sin vård kan man analysera på 1177 och googla på vårdmetoder och mediciner ja världen har blivit fantastisk med datorn. Jag kunde i detalj följa min hjärtoperation på Youtube. Även utan en akademisk utbildning blir man en överkunnig akademiker med analytisk förmåga. Datorn förser mig med den senaste kunskapen varthän jag än befinner mig bara det finns el och internetuppkoppling. Sverige är i detta avseende helt unikt och fantastiskt. Datorn är vår bästa vän den hjälper oss kontakta vänner och roa oss dygnet runt. Det är min förhoppning att alla äldre har denna möjlighet det kostar inte särskilt mycket men ger så mycket tillbaka. Du syns och kan ta de kontakter du vill över hela jordklotet kika in på platser få kan komma till och få en verklig närbild hemma på köksbordet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv