Om webbplatsen | Kontakt

Jag har fått nog!

Nu har det blivit en händelse för mycket även för mig. Vid varje affär sitter det en tiggare, terrorister jagas i hela Sverige och de bor i en flyktingförläggning i Boliden, sådär tiotusen flyktingar anländer per vecka och nu får de bo ute i vinterkylan. Det har blivit för mycket och för osvenskt till oigenkännlighet i det här landet. Allt typiskt svenskt ”lagom” har lämnat verkligheten vilket innebär att jag nollställer mig mot terrorister, tiggare och flyktingar, jag är less dyngless till och med.

Sverige kan klara mycket men nu är gränsen nådd och det här kaoset kan bara sluta i kaos. Även en livbåt har maxtal på antal passagerare innan den sjunker, det har Sverige också och någon jävla ordning måste det vara i det här landet. Hur har det blivit såhär jo det är helt enkelt politikers flathet och naivitet. Det finns nu en risk att landet faller sönder beroende på ”ynkryggspolitik”. Resultatet av Reinfeldt är skrämmande, Löfven börjar förstå och han har chansen nu annars kommer helt andra krafter att styra det här landet.

Nu börjar sent om sider Löfven ta tag i detta moras och det är min förhoppning att han går sin egen väg och inte lyssnar på flummiga rådgivare. Ska vi ta emot flyktingar så får det vara i rimliga tal, tiggare hör hemma på medeltiden och terrorister måste oskadliggöras där Frankrike är en förebild. Det är ständigt två faror som hotar en stat, det är ”ordning och oordning”. Jag och många med mig ställer inte upp på dagens oordning där vi är nu.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv