Om webbplatsen | Kontakt

Jag har skrivit blogg över tio år

Nästan varje dag har det kommit några rader förutom de senaste två åren då hjärtat har stannat och livet fått andra dimensioner. Det som var viktigt förr är numera en kittling men det är kul att ha sin egen ledarsida. Jag vet att några läser men det är inte störtfloder av läsare. På kort tid har hela vårt framåtsyftande samhälle stannat upp och håller andan, alla ideer och nytänk har försvunnit till och med bensindrivna bilar försvinner ur synhåll. En tanke som kommit upp på ålderns höst är religionen och jag har ingen förståelse för att välutbildat folk men livserfarenhet kan tro på gudar det är ju ren gallematias. Det religiösa budskapet om vänlighet och barmhärtighet kan jag stödja men när det börjar oreras om tron på gudar då spårar min vetenskapliga begåvning in på det jag sett under snart sjuttiofem år. Det är för mig helt obegripligt att vuxna människor kan tro på något som ingen sett. Lika märkligt är det att präster deltar i officiella öppningar av vår Riksdag och andra tilldragelser år 2021.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv