Om webbplatsen | Kontakt

Jag har träffat många fantastiska Riksdagsledamöter!

Jag har heller aldrig varit medlem i något politiskt parti i vuxen ålder. Men jag har träffat många Riksdagsledamöter under åren och några har väckt min beundran. Det har inte varit partiledare utan vanliga ledamöter ”med skit under naglarna” och de har varit från de vanligaste partierna från höger till vänster. De har varit förvånande duktiga och haft förmåga att förstå de mest komplicerade tull eller kustbevakningsfågor. Några har blivit mina favoriter och andra har jag tappat kontakten med och vet inte så mycket mer om dem. Men jag blir förbannad när jag läser på Facebook om de förnedrande omdömen många riksdagsmän utsätts för. Det är imponerande att se den kompetens de utvecklar under sin utveckling i Riksdagen. Får man möjlighet att dyka ner i utskottens verksamhet blir man riktigt imponerad över deras arbete det är högnivå på den handläggningen. Jag har några favoriter men vilka de är behåller jag för mig.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv