Om webbplatsen | Kontakt

Jag känner ingen stolthet!

Mina förfäder, drängar och småbönder led helvetes kval under en kyrka som förtryckte och utnyttjade deras låga utbildningsgrad. De tvingades sitta i kyrkbänkar under långa mässor när de egentligen behövde vila efter hårt slit på åkrarna. De skulle också avlöna och betala till kyrkans folk. Ståtliga kyrkor byggdes när det egentligen behövdes bostäder till de fattiga.

Sveriges kungar har utnyttjat Sveriges och Finlands drängar och småbönder i sina fullständigt vansinniga krig. Även adelsmännen är ansvariga för mina förfäders död i främmande länder i dessa meningslösa krig. Jag kan inte känna någon stolthet när jag ser dessa kunga statyer och domkyrkor, de har betet sig som svin mot svenskar och finländare. 

Många minoriteter kräver upprättelse och ursäkt och jag vill hävda att den största gruppen som behöver en ursäkt och upprättelse är vanligt folk i Sverige och Finland eftersom detta utspelade sig när de två länderna var ett land.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv